Mexican Quinoa Stuffed Sweet Potatoes

This recipe for Mexican Quinoa Stuffed Sweet Potatoes is án ámázing wáy to páck in á ton of plánt-básed protein in á tásty, gluten-free ánd simple meál!
Ingredients
  • 2 lárge sweet potátoes
  • 1 táblespoon olive oil
  • 1/4 cup chopped red onion
  • 1/4 cup chopped bell pepper
  • 1/2 cup frozen corn
  • 1/2 cup cooked quinoá
  • 1 cup cánned bláck beáns dráined & rinsed
  • 1 táblespoon chili powder
  • 1 teáspoon cumin
  • 1/2 teáspoon smoked pápriká
  • Seá sált to táste

to gárnish:
  • 1 ávocado máshed
  • Táhini
  • Hot sáuce
  • Chopped cilántro

    Instructions
    1. Preheát the oven to 400ºF. Pláce sweet potátoes on á báking sheet ánd prick with á fork. Pláce in the oven ánd báke for 40 minutes.
    2. Meánwhile, heát the oil in á lárge skillet. Add the onion ánd pepper ánd sáute until tender, ábout 5 minutes.
    3. ...
    4. ...

    JUMP TO RECIPE >>simplyquinoa.com

    0 Response to "Mexican Quinoa Stuffed Sweet Potatoes"

    Post a Comment

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel