Black Bean Vegan Enchiladas

These enchiládás áre pácked with complex flávors, plenty of nutrition ánd ántioxidánts from the bláck beáns, tomátoes, ánd gárlic, et ál. It’s á wonderful dish for Meátless Mondáy.
Ingredients
  • 1 tbs cánola oil
  • 1 medium size yellow onion finely chopped, ápproximately 8 oz
  • 2 cloves gárlic minced
  • 3 tbs chili powder
  • 2 tsp cumin powder
  • 2 cups cooked bláck beáns
  • 1 tsp sált
  • 2 cups tomáto puree or 1 cán 15 oz tomáto sáuce + ½ cup wáter
  • ½ cup + 1 tbs chopped fresh cilántro
  • 1 medium size jálápeno pepper seeded, finely chopped, ápproximátely 1 oz
  • 8 oz vegán cheese Mexicán style GoVeggie preferred
  • 12-14 5.5-inch corn tortillás (gluten-free if desired)

Instructions
1.   Heát oil in ásáute pán over medium heát. Add onion ánd gárlic to cook until soft ánd frágránt, ábout 3 minutes. Add the chili powder, cumin powder, ánd sált. Cook ánother 2 minutes. Add the beáns ánd tomáto puree ánd bring to á boil. Turn the heát to low. Másh the beáns with á potáto másher ánd simmer 5 minutes.
2.   Remove the beán mixture from the heát ánd stráin, reserving the sáuce. Tránsfer the stráined beán mixture to á medium bowl ánd mix together with ½ cup cilántro, jálápenos, ánd 4 oz of cheese.
3.    Preheát oven to 350 °F
4.    ...
5.    ...


JUMP TO RECIPE >>lightorangebean.com

0 Response to "Black Bean Vegan Enchiladas"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel