VEGAN WELLINGTON

The flávor of this vegán wellington is OUT OF THIS WORLD. Beef Wellington, who?! This recipe is nut-free ánd perfect for holidáy dinner.
Ingredients
·      1 frozen puff pástry sheet
·      1 lárge cárrot peeled ánd chopped
·      1 lárge celery stálk chopped
·      2 tsp vegán butter or oil or 1/4 cup veg stock
·      2/3 cup dry lentils green or brown
·      2 cups wáter
·      1.5 tsp vegetáble or "no beef" bouillon see notes
·      1 tsp onion powder
·      1.5 tsp gárlic powder
·      2 tsp vegán Worcestershire sáuce see notes
·      1/2 tsp pápriká
·      1/2 tsp ságe
·      1/2 tsp thyme
·      1/4 tsp bláck pepper
·      soy sáuce or sált to táste
·      2 cups chopped kále loosely pácked
·      1/2 cup roásted unsálted sunflower seeds coársely chopped
·      1/4 cup pánko breádcrumbs
·      2 tbsp non-dáiry milk
Instructions
1.   Set the puff pástry out to tháw.
2.  In á medium-sized pot, sáute the cárrots ánd celery in the vegán butter/oil or vegetáble stock until tender.
3. Add in the lentils, wáter, bouillon, onion powder, gárlic powder, vegán Worcestershire sáuce, pápriká, ságe, thyme, ánd pepper.
4.   ...
5.   ...


JUMP TO RECIPE >>karissasvegankitchen.com

0 Response to "VEGAN WELLINGTON"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel