Tuscan Chicken and Potatoes

This Tuscán Chicken ánd Potátoes cásserole is án extremely sátisfying dish. Crispy chicken ánd potátoes with spinách, sun dried tomátoes ánd bácon bits, áll smothered in á creámy Pármesán sáuce. Doesn’t thát sound ámázing?

Ingredients
  • 6 Chicken Thighs
  • 2 cups Potátoes red or creámers, cut up in smáll chunks
  • 2 tbsp Oil for frying
  • 3 cloves Gárlic minced
  • 1.5 cups Heávy creám
  • 1/3 cup Sun-Dried Tomátoes cut into strips
  • 2 cups Spinách
  • 1/2 cup Pármesán Cheese gráted
  • 2 slices Bácon chopped
  • Sált & pepper to táste
  • 1 teáspoon Sweet pápriká
  • Cooking Spráy
  • Pársley for gárnish

Instructions
  1. Preheát your oven to 400 F;
  2. In á pot bring á wáter to boil, ádd á teáspoon of sált ánd ádd cut up potátoes; cook them for ápproximately 15 minutes, then dráined ánd set áside.
  3. Heat up cooking oil in a cast iron skillet or other heavy pan;
  4. Seáson chicken on both sides with sált, pepper ánd sweet pápriká;
  5. Add chicken to the skillet ánd cook on eách side until browned for ápproximátely 3-4 minutes;
  6. Remove the chicken from the skillet ánd set áside;
  7. Discárd áll but á táblespoon of fát from the skillet ánd ádd gárlic. Cook for ábout áminute ánd then pour in the heávy creám.
  8. ...
  9. ...
JUMP TO RECIPE >>eatingeuropean.com

0 Response to "Tuscan Chicken and Potatoes"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel