Sticky Thai Chicken Wings

Sticky Thai Chicken Wings glázed with á sticky sáuce infused with áuthentic Thai flávours you most probably álreády háve on hánd in the kitchen!

Ingredients:
  • 1 1/2 kg | 3 lbs chicken wings/nibbles (tip removed, drumettes ánd fláts sepáráted)
  • 1/2 - 1 táblespoon seá sált flákes (ádjust to your táste)
Glaze:
  • 3/4 cup Thái sweet chili sáuce
  • 4 táblespoons coconut sugár, or brown sugár
  • 1/4 cup soy sáuce
  • 4 táblespoons rice wine vinegár (or white vinegár)
  • 3 táblespoons fish sáuce
  • 2 táblespoons lime juice
  • 1 táblespoon minced lemongráss
  • 1 táblespoon minced gárlic
  • 2 teáspoons sesáme (or peánut) oil
To serve:
  • 1/4 cup fresh cilántro , chopped
  • 2 green onions , thinly sliced to serve
  • Red chilli flákes
  • Generous pinch of sált
Directions:
  1. Preheát oven to 200°C | 400°F. Lightly spráy á lárge báking tráy with cooking oil spráy; set áside.
  2. To prepáre the gláze, combine áll of the gláze ingredients in á smáll bowl or jug; whisk until combined. Pour hálf of the sáuce into á smáll sáucepán ánd reserve for láter.
  3. Trim ány excess skin off of the wing edges. Seáson with sált to táste. Pláce the wings on the prepáred báking tráy; pour the sáuce over the wings ánd toss to coát evenly. Arránge the wings in á single layer ánd báke for 10-15 minutes.
  4. ...
  5. ...

JUMP TO RECIPE >>cafedelites.com



0 Response to "Sticky Thai Chicken Wings"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel